Acasă Actualitate De Florii, cu binecuvântarea ÎPS Ioan, Parohia Giroc a oferit peste 1000...

De Florii, cu binecuvântarea ÎPS Ioan, Parohia Giroc a oferit peste 1000 de cadouri pentru 561 de copii

DISTRIBUIȚI

Parohia Giroc, Protopopiatul Timișoara I, a organizat, cu binecuvântarea ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului, cea de-a treia ediție a campaniei filantropice Lumină pentru copii.

În cadrul acestei acțiuni, au fost pregătite peste 1000 de pachete cu  alimente, dulciuri și jucării, distribuite în mai multe localități din Banat, până spre granița cu Serbia și Ungaria.

Fiind o cantitate foarte mare, pachetele au fost transportate cu un tir și dăruite în parohiile din Giroc, Gottlob, Lovrin, Pesac, Variaș, Comloșu Mare, Ferendia, Clopodia, Jamu Mare, Stamora Germană, Otelec și Giulvăz.

De aceste daruri binecuvântate, oferite în Sâmbăta Sfântului Lazăr sau a Floriilor, s-au bucurat 561 de copii, care provin din familii cu posibilități materiale reduse, fiecare copil primind în dar două pachete.

Ampla acțiune filantropică derulată de Parohia Giroc a fost inițiată de preotul paroh Marius Șonea, sprijinit de preotul co-slujitor Adrian Covan și de 70 de voluntari.

Izvorâtă din bucuria Învierii, frumoasa inițiativă a parohiei timișorene a fost primită cu lacrimi de sutele de copii și de părinții lor din parohiile situate în partea de sud și de vest a eparhiei noastre – a mărturisit părintele Marius Șonea.

 

Comentarii

comentarii