Acasă Actualitate De Paște, Shopping City Timișoara deblochează distracția cu peste 2000 de premii...

De Paște, Shopping City Timișoara deblochează distracția cu peste 2000 de premii în SPOT

DISTRIBUIȚI

În această primăvară, indiferent cum alegi să petreci Paștele, la Shopping City Timișoara ai o mulțime de opțiuni pentru experiențe fun și sesiuni de shopping. Campania de Paște „All you can Play” te invită la joacă și îți aduce garantat unul dintre cele peste 2000 de premii disponibile la instalarea aplicației SPOT în perioada 5-18 aprilie.

Câștigă premii cu Mirror Rabbit

SPOT e biletul tău pentru premii și distracție. Nu ai încă SPOT? Pe 14 și 15 aprilie, mascota Mirror Rabbit va fi prezentă în centrul comercial și te va invita să instalezi aplicația ca să câștigi garantat unul dintre cele peste 2000 de premii puse la bătaie: sticle de vin Purcari, doze de Pepsi și Doritos, energizante Rockstar și ciocolățele Heidi.

„All you can play” – Joacă, modă și distracție la Shopping City Timișoara

Pentru super opțiuni de styling primăvara aceasta, magazinele din Shopping City Timișoara te așteaptă cu cele mai hot colecții.

Cheia unui look proaspăt constă în adoptarea unor outfituri în culori puternice și a combinațiilor îndrăznețe. Culoarea anului este Viva Magenta, iar imprimeurile florale și animal print-urile sunt la mare căutare. În plus, accesorizarea este importantă în acest sezon – poți adăuga o pereche de cercei statement, o geantă mini sau o eșarfă colorată pentru a-ți completa ținuta.

Pe lângă sesiunile de cumpărături, Shopping City Timișoara oferă și o mulțime de activități distractive. De la zona food court, la cinema și la bowling, există ceva pentru toată lumea. Fă-ți planurile pentru Paște și vino la Shopping City Timișoara pentru a te distra și a câștiga premii!

Mai multe informații sunt disponibile pe shoppingcitytm.ro.  

Comentarii

comentarii