Acasă Actualitate De pe Aeroportul Internațional Timișoara direct spre Nuremberg și Doncaster/Sheffield

De pe Aeroportul Internațional Timișoara direct spre Nuremberg și Doncaster/Sheffield

988
DISTRIBUIȚI

La începutul lunii august vor fi introduse patru destinații noi spre trei țări din Europa, cu zbor direct din Timișoara. Astfel, de duminică, 4 august, se poate zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara direct spre Billund (Danemarca) și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania), iar de marți, 6 august, spre Nuremberg (Germania) și Doncaster/Sheffield (Marea Britanie). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână.

”Prin introducerea celor 4 noi destinații se mărește zona europeană accesibilă direct din Timișoara și în același timp Banatul, Timișul și Timișoara – viitoare Capitală Culturală a Europei – au șanse sporite de a fi vizitate de turiști europeni. Alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara înseamnă o creștere economică regională, mai multe locuri de muncă în economia locală și regiunea Banat, dar și mai multe oportunități de călătorie accesibile spre și dinspre Timișoara. Colaborarea aeroportului Timișoara cu compania aeriană este una foarte bună, dovada excelentei colaborări în interesul clienților noștri, pasagerii, este creșterea numărului de zboruri și destinații planificată pentru 2019 și 2020”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

RUTE NOI WIZZ AIR DE LA TIMIȘOARA

Destinație                                  Zile de operare              Data de începere

Billund                                              duminică și joi                    4 august 2019

Karlsruhe/Baden-Baden              duminică și joi                    4 august 2019

Nuremberg                                    marți și sâmbătă                  6 august 2019

Doncaster/Sheffield                    marți și sâmbătă                  6 august 2019

Introducerea celor patru noi destinații și suplimentarea zborurilor către alte destinații existente, va crește numărul zborurilor săptămânale efectuate de către compania aeriană Wizz Air pe Aeroportul Timișoara cu 18 curse, respectiv de la 44 la 62 de zboruri săptămânale. Astfel, din 4 august, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în șapte țări europene (Anglia, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Spania), plus Israel.

Comentarii

comentarii