Acasă Economic De vineri, biletele CFR pot fi cumpărate online

De vineri, biletele CFR pot fi cumpărate online

464
DISTRIBUIȚI

CFR Calatori va lansa vineri serviciul de achiziţie prin internet a biletelor – Bilete CFR Online – , pentru traficul intern la toate trenurile accelerate, rapide si intercity, sistemul fiind disponibil persoanelor fizice si juridice. Astfel, toate detaliile necesare călătoriei vor fi transmise pe email, fiind accesibile şi din profilul propriu de utilizator.
Odată cu lansarea acestui serviciu, CFR Călători activează şi noua pagină web a companiei care va permite utilizarea rapidă a serviciilor Bilete CFR Online şi Rezervare Online (rezervări de locuri online în trafic intern pentru persoane fizice, fără plata pe loc a acestora), dar şi accesarea facilă a informaţiilor despre ofertele şi serviciile puse la dispoziţia călătorilor.
Biletele CFR cumpărate online sunt nominale, iar călătorii se pot prezenta direct la tren cu acestea tipărite (la orice imprimanta) său cu „ID-ul biletelor” plus un act de identitate. Este recomandabil ca în tren clienţii să se prezinte cu biletul tipărit. Biletele se pot achiziţiona oricând şi oriunde în ţară, 7 zile din 7, dar doar cu minim 3 şi maxim 30 de zile înainte de data călătoriei, pentru adulţi, copiii, elevi sau studenţi, la toate trenurile care circula cu regim de rezervare în trafic intern.
De asemenea, plata online se face prin card bancar, utilizând un produs de comerţ electronic furnizat de Raiffeisen Bank. Agenţiile de turism, în calitate de „distribuitori autorizaţi” vor avea posibilitatea să vândă bilete CFR online pentru clienţii proprii.

Comentarii

comentarii