Acasă Eveniment De Ziua Mondială a Fotografiei, persoanele cu dizabilităţi de la Fundaţia „Pentru...

De Ziua Mondială a Fotografiei, persoanele cu dizabilităţi de la Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara au fost invitate la shooting

DISTRIBUIȚI

Persoanele cu dizabilităţi intelectuale de la Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara au fost invitate de comunitatea de fotografi FotoVest să sărbătorească Ziua Mondială a Fotografiei Portret, printr-un shooting – sesiune foto profesionistă, sâmbătă, 8 decembrie, între orele 10.30-15.00, în Vintage Bar, str. Paul Chinezu nr. 6. Acţiunea are scop caritabil şi este marcată la nivel mondial, în fiecare an, de comunitatea internaţională de fotografi Help-Portrait.com, pornind de la ideea că persoanele defavorizate nu au posibilitatea de a plăti pentru servicii foto profesionale.

În România, acest eveniment este organizat în premieră, anul acesta, la Timişoara, Dragşina şi Galaţi. Principiul caritabil se bazează pe procesul următor: identificarea persoanelor interesate, fotografierea acestora, imprimarea fotografiilor tip portret şi oferirea imediată a fotografiilor pe suport tipărit. Aceste fotografii vor fi încărcate pe website-ul Help-Portrait.com, pentru a fi vizualizate la nivel internaţional.

„Mulţumim pentru invitaţia în acest proiect deosebit! Beneficiarii noştri vor fi foarte încântaţi să pozeze şi mai ales să plece acasă cu fotografii profesioniste, pe care nu ar fi avut altfel ocazia să şi le facă”, a spus Laila Onu, directorul Fundaţiei „Pentru Voi”.

Partenerii acţiunii iniţiate în Timişoara de FotoVest sunt Vintage Bar şi Sinpro Foto-Video Timişoara.

Comentarii

comentarii