Acasă Cultura De Ziua Națională a Tineretului, tinerii din Timișoara sunt invitați la teatru,...

De Ziua Națională a Tineretului, tinerii din Timișoara sunt invitați la teatru, muzică și povești “În Spatele Casei”

872
DISTRIBUIȚI

În spatele Casei Tineretului din Timișoara, în data de 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului, tinerii sunt invitați la teatru, muzică și povești emoționante, începând cu ora 18.00.

“Ne revedem cu drag în locul în care luni bune ne-am manifestat liber – artistic și cultural”, îndeamnă organizatorii.

„Așadar, în locul binecunoscut denumit “În Spatele Casei”, tineri la trup și suflet sau doar în simțire, punem de un manifest pentru noi. Se vor reflecta, prin teatru, muzică sau simple povești, frumusețea și puterea de schimbare de care încă ne bucurăm”, este mesajul organizatorilor.

Seara debutează cu expoziția din galeria de artă, continuă cu piesa „Avioane de hârtie”, pusă în scenă de The Hooleelogans, în studioul de teatru și se încheie în grădina de vară, cu concertul Sonatic, Allover și Grave for vânzare.

Intrarea este liberă.

Încă din 1997, The Hooleelogans aduce împreună oameni diferiți, cu o pasiune comună: teatrul. Au trecut de stadiul de trupă și au devenit o familie, în care prețuiesc respectul și dedicarea. Muncesc din greu pentru a-și atinge scopurile, dar se și distrează și, mai presus de toate, spun ei, fac totul cu plăcere.

Piesa “Avioane de hârtie” de Elise Wilk este o dureroasă introducere în lumea ascunsă a adolescenților. În această lume în care sentimentele sunt falsificate, Miki, un băiat de 16 ani, încearcă să scape de judecata celorlalți și se refugiază în propria imaginație, doar ca să amâne sfârșitul brutal și inevitabil. Spectacolul aduce în discuție probleme cu care se confruntă tinerii, urmărindu-le destinele, fricile, speranțele și visele.

Distributie: Clara Roman (15 ani, elev) – Lena, Stefan Creanga (15 ani, elev) –Alex, Filip Restea (15 ani, elev) –Miki, Oana Gherman (15 ani, elev) –Laura, Iunia Bulzan (16 ani, elev) – Andrași  Adrian Stancu (18 ani, elev) –Bobo.

Comentarii

comentarii