Acasă Economic Delgaz Grid a modernizat reţeaua de gaz din localitatea Ghiroda din judeţul...

Delgaz Grid a modernizat reţeaua de gaz din localitatea Ghiroda din judeţul Timiş

686
DISTRIBUIȚI

Compania Delgaz Grid a finalizat o primă etapă a unei importante lucrări de investiţii în localitatea Ghiroda, din judeţul Timiş. Lucrarea de modernizare din care face parte şi acest segment, constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 7 kilometri şi este în valoare de circa 2,5 milioane de lei. Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciilor pentru consumatorii din localitate.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 11 noiembrie, începând cu ora 09:00, pe următoarele 6 străzi: Dunărea, Romaniţei, Albăstrelelor, Ghioceilor, Primăverii, Trandafirilor şi Castanilor.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii