Acasă Actualitate Delgaz Grid finalizează lucrările de investiții pe strada Stan Vidrighin din municipiului...

Delgaz Grid finalizează lucrările de investiții pe strada Stan Vidrighin din municipiului Timișoara

209
DISTRIBUIȚI

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Stan Vidrighin din municipiul Timișoara este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei Delgaz Grid pentru anul în curs.

Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste 8 kilometri din reţeaua de distribuţie pe câteva străzi din municipiu, între care și strada Stan Vidrighin, valoarea investiţiei depăşind 7,5 milioane de lei. Aceste lucrări specifice de investiţii cuprind zona dintre străzile Batania și Chimiștilor, pe sensul Piața Traian.

Împreună cu autorităţile locale s-a decis ca lucrările să se efectueze zilnic, în intervalul orar 08.00-18.00. În acest sens, rugăm respectuos conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă.

Reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale este absolut necesară pentru menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

Comentarii

comentarii