Acasă Actualitate Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale în localitatea Sânnicolau Mare, marți,...

Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale în localitatea Sânnicolau Mare, marți, 15 iunie

194
DISTRIBUIȚI

Pentru efectuarea unor lucrări  specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către OMV Petrom S.A., compania Delgaz Grid a fost solicitată să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Sânnicolau Mare din județul Timiș marți, 15 iunie, începând cu ora 10:00. 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii