Acasă Actualitate Demarează acţiunea „Asfaltarea”

Demarează acţiunea „Asfaltarea”

DISTRIBUIȚI

La Lugoj,
Edilii lugojeni vor începe lucrările de reparaţii pe străzile asfaltate şi balastate din municipiu. Se are în vedere reabilitarea a circa 3.500 de metri pătraţi de carosabil, valoarea lucrărilor fiind estimată la 230.000 de lei. „Se vor repara circa 2.000 de metri pătraţi de asfalt, pe străzile: Împăratul Traian, Ioan Popovici Bănăţeanul, Magnoliei, Splaiul Campionilor, Nera, Privighetorii, Hasdeu, Romanilor, Ţesătorilor, Ceahlăului, 1 Mai, Libertăţii şi Timişorii (de la nr. 118, pe partea stângă).
Valoarea investiţiei se ridică la suma de 130.000 de lei. În ceea ce priveşte arterele balastate, se vor executa lucrări de reparaţii pe străzile: Tudor Vladimirescu, Cloşca, Crişan, Horea, Aurel Vlaicu, Tapiei, Caraiman, Astalaş, Dimitrie Cantemir, Cernei, Timotei Popovici, Splaiul Morilor, Insulei, Vasile Alecsandri şi 13 Decembrie.
În total vor fi reabilitaţi circa 1.000 mp, cu o valoare a investiţiei de 100.000 de lei”, a anunţat primarul Francisc Boldea, menţionând că, „pe lângă aceste lucrări, de la capitolul „Investiţii” au fost alocaţi 3.700.000 de lei pentru asfaltarea totală a unor străzi din municipiu”.
Astfel, vor fi asfaltate străzile Tapiei, Aurel Vlaicu, Dimitrie Cantemir, până pe Făgetului, apoi Gheorghe Doja şi străzile din Dealul Viilor – Salcâmilor, Livezilor, Strugurilor. De asemenea, în cursul săptămânii viitoare vor debuta şi lucrările de reabilitare a asfaltului de pe Podul de Fier.

Comentarii

comentarii