Acasă Editorial Demisia, incompetentule Goia!

Demisia, incompetentule Goia!

833
DISTRIBUIȚI

RATT, imagine prin panouri murdare, țigări aruncate…

Au trecut câteva săptămâni de când, după reportajul din ”Ziua de Vest”, primarul Robu avea să-i ceară directorului Goia, de la RATT, să demareze acțiuni de curățenie în stațiile pentru mijloacele de transport în comun, dar și să spele tramvaiele, autobuzele și restul… Asta nu se întâmplă, ba, mai mult, lumea este nemulțumită și revoltată pe pasivitatea Consiliului de Administrație, de tehnicile de manipularea diabolice, învățate de Goia (Goe) chiar de la prietenul Paisie, cel care i-a aranjat un post fiului, în parohia Timișoara, puțin înaintea venirii la Timișoara a IPSS Ioan, de teama că nu-i va mai ieși… Stațiile de tramvaie sunt, mai departe, pături de mucuri de țigări, totul este de o insalubritate patologică, murdăria strigă prin toate ușile și geamurile nespălate de ani de zile. În vremea asta, Goia, (ca un Goe adevărat fără pic de rușine) își continuă afacerile cu terenuri, chiar în fața sediului RATT, unde se ridică un hotel, numit ”casă de pelerinaj”, în fața bisericii dintre blocuri, toate, în combinații cu gașca coruptă a lui Paisie. În această vreme, numele primarului Robu este pomenit, nu tocmai laudativ, de către cei ce circulă cu tramvaiele, troleibuzele, aflate în administrarea lui Goia. De fapt, așa cum am mai scris, tertipurile lui Goia au ca țintă subminarea imaginii lui Robu, din perspectiva alegerilor din 2016. Adevărul este că lui și multora alții le-au tremurat pantalonii când Robu a devenit primar. Mai este adevărat că domnul Robu a promis că va scăpa de incompetenții din Primăria Timișoara, și de toți aranjorii ”bunelor metehne”, și asta, iarăși nu s-a întâmplat! Goia doarme liniștit pentru că și-a aranjat toate politicile de manipulare pentru a rămâne pe post! RATT este o hardughie prost gestionată, un monstru comunistoid cu aere capitaliste, este o rușine a Timișoarei și o sursă de boli, murdărie și urâciune. Goia, dați-vă demisia! Măcar ați da dovadă de recunoaștere a incapacității de a face față unui oraș european, cu cerințele lui, croite după mileniul III.
Ca susținere a celor scrise, vom atașa câteva fotografii, actuale, cu stația de tramvai din centrul Timișoarei, Hotel Continental. Dacă timișorenii nu admit asta, atunci nu este bun…acest Goe al RATT-ului batjocorit. El este plătit din bani publici și trebuie să plece! Dacă timișorenii agreează asta, atunci asta merităm!

RATT, imagine prin panouri murdare, țigări aruncate…

!. Aceste imagini sunt surprinse în urmă cu două zile în centrul Timișoarei: stația de tramvai, Continental, arată așa: panourile de afișaj, nespălate din 2012 (a fost campanie electorală, nu-i așa?). Pietrișul ”ornamental” este una cu mucurile de țigări, ”ornamentale” și ele, design de ultimă oră, în plină campanie pentru ”Capitală Culturală Europeană”.
2. Imaginile acestea, tot de acum două zile, sunt din zona Calea Aradului, din spatele Cimitirului Eroilor, pe strada Amurgului, autobuze nespălate, printre buruieni a la Timișoara, netăiate de luni de zile….
3 Aceste mici dovezi sunt pentru demisia lui Goia!

 

WP 20150518 0021

WP 20150518 0031

2015-05-22 09.42.461

2015-05-22 09.42.541

2015-05-22 09.42.481

Comentarii

comentarii