Acasă Politica Deputat de Timiș: Cel mai mare dușman al Timișoarei este chiar primarul...

Deputat de Timiș: Cel mai mare dușman al Timișoarei este chiar primarul Nicolae Facebook-Robu!

499
DISTRIBUIȚI

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș, este tranșant și spune că dușmanul Timișoarei este Nicolae Robu, nu reprezentanții PSD-ALDE.

Zilele trecute, primarul Timișoarei Nicolae Robu a afirmat că reprezentanții PSD-ALDE sunt dușmanii Timișoarei. Deputatul Marian Cucșa îi transmite primarului liberal că dușmanul e în altă parte…

„Mă bucură faptul că văd vârstnici în pas cu tehnologia, dar consider că un bun primar nu ar trebui să stea toată ziua pe facebook însă îmi pot explica de ce face asta. Rețelele de socializare îți oferă varianta de a-ți creea propria realitate, fugând de fapt de viața reală. E un mecanism de apărare, spun specialiștii în psihologie, pe care primarul îl accesează pentru a face față realității. Și mai mult, acolo poate vorbi și scrie fără ca nimeni să îl poată întrerupe. El centrează, el dă cu capul și vrea ca să fie și aplaudat.

Domnule primar Nicolae Facebook-Robu, vă sugerez respectuos dar și imperios în același timp, atât eu cât și timișorenii, să ieșiți din propria realitate, să închideți facebook-ul și să mergeți dumneavoastră așa frumos, noaaptea pe străzi, de exemplu, singur dacă aveți curajul, pentru  putea a doua zi să le explicați pe facebook cetățenilor de ce  stau de ani întregi în beznă, de ce stau de luni întregi într-un oraș mizerabil, în care domnesc gunoaiele la tot pasul, de ce ați falimentat vistieriile primăriei, de ce nu ați atras fonduri europene pentru infrastructură și investiții și de ce măriți taxxele și impozitele? Referitor la taxe și impozite, răspunsul e logic: pentru că nu ați făcut nimic cum trebuie în celelalte domenii.

Vă sfătuim, deși e mult prea târziu, să lăsați facebook-ul deoparte și partea de comunicare angajaților din acest department și dumneavoastră faceți-vă treaba de primar al Timișoarei!”, transmite Marian Cucșa.

Comentarii

comentarii