Acasă Politica Deputat PNL Timiş Pavel Popescu le cere românilor să fie mai implicaţi...

Deputat PNL Timiş Pavel Popescu le cere românilor să fie mai implicaţi şi mai critici cu politicienii

630
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL de Timiş, Pavel Popescu, le cere în mesajul său de final de an să fie mai activi şi mai critici cu politicienii, neuitând că intrăm în Anul Centenarului, în care România pare mai divizată de cât oricând.

”Anul 2018 nu e un an obişnuit. E Anul Centenarului, eveniment care surprinde România parcă mai divizată ca oricând. În acest an sper să ne putem uni cu toţii pentru a trage în aceeaşi direcţie. Sper să renunţăm la conflictele interne fără miză şi să ne concentrăm pe marile mize naţionale. Ştiu, o să spuneţi că îmi fac iluzii. Poate. Dar pentru asta am intrat în politică. (…).

”În anul 2017 am înţeles cât de mari sunt aşteptările şi mai ales de câtă susţinere mă bucur. Aceste lucruri mă onorează, dar în acelaşi timp mă fac să înţeleg ce responsabilitate uriaşă apasă pe umerii mei. Am spus de la început că merg în Parlament pentru a reprezenta interesele românilor oneşti, muncitori şi cu frică de Dumnezeu. Sper că măcar o parte dintre voi v-aţi simţit reprezentaţi! (…).

Vă cer să fiţi şi mai prezenţi, dar şi mai critici cu noi. Dacă am înţeles ceva în acest an, atunci e acest lucru: nu putem construi o ţară aşa cum ne dorim, decât împreună”, arată deputatul Pavel Popescu  în mesajul său de final de an.

Comentarii

comentarii