Acasă Actualitate Deputatul AUR de Timiș Ciprian Titi Stoica, acuzat că a sunat mai...

Deputatul AUR de Timiș Ciprian Titi Stoica, acuzat că a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, după ora unu noaptea, şi a început să înjure, să ameninţe, să le adreseze tot felul de injurii – audio

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a afirmat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că marţi seară, un coleg din Parlament, deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să îi înjure, să îi ameninţe şi să le adreseze tot felul de injurii. Liderul AUR George Simion a intervenit afirmând că vor analiza situaţia colegului de la AUR, scrie news.ro

Ciprian Titi Stoic i-a mai sunat și pe liberalii Gabriel Andronache, Nelu Tătaru și Florin Roman, dar și pe alți deputați, care nu i-au răspuns însă la telefon.

Atenție, limbaj indecent!

Înregistrarea convorbirii dintre Gheorghe Şoldan şi Titi Stoica:

”Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

În replică, liderul AUR George Simion a declarat că vor analiza acest caz.

”Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

El a arătat că ”tot ieri, prin votul plenului, au permis ca colegii lui să vorbească doar 10 secunde, generând nişte frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

Comentarii

comentarii