Acasă Politica Deputatul Ben Oni Ardelean: ”Timișoara Capitală Europeană a Culturii nu are voie...

Deputatul Ben Oni Ardelean: ”Timișoara Capitală Europeană a Culturii nu are voie să dea greș din cauza unui băiețel răsfățat ajuns în fruntea orașului alături de gașca sa”

998
DISTRIBUIȚI

Ben Oni ArdeleanDeputatului Ben Oni Ardelean, vicepreședintele PNL, a avut o ieșite nervoasă după pe primarul Dominic Fritz a anunțat, vineri seara, că Primăria Timișoara nu va mai finanța Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii. Deputatul liberal atrage atenția că acest conflict este dăunător întregii țări, nu doar Timișoarei.

Iată mesajul dur al vicepreședintelui PNL:

”Timișoara Capitală Europeană a Culturii nu are voie să dea greș din cauza unui băiețel răsfățat ajuns în fruntea orașului alături de gașca sa.

De peste opt luni, primarul Timișoarei promite cu surle și trâmbițe restartarea proiectului de interes național și european “Timișoara 2023”. Din păcate singurele acțiuni întreprinse au constat în nenumărate scandaluri și conflicte, postări lacrimogene pe Facebook, contractarea cu 27.000 € a unei firme de consultanță deținută de celebra Corina Șuteu (ministra cu ponei roz a lui Cioloș) și multe altele.

Surprinzător, ieri aflăm că Primăria Timișoara nu va mai finanța Asociația “Timișoara Capitală Culturală Europeană”, ci va merge pe drumul său, pompând bani în nou înființatul Centru de Proiecte al PMT- care se dorește a fi o enclavă în cadrul proiectului TM2023, una în care gașca însetată gestionează de una singură toți banii de la Primărie.

Stimați domni, vă rog, opriți-vă! Încetați cu menținerea unor conflicte dăunătoare pentru întreaga țară, nu doar pentru oraș! Găsiți soluții și nu vă mai mutați jucăriile în funcție de cum vă este vouă bine!

Timișoara are nevoie de profesioniști demni și cinstiți la cârma sa! Am spus-o în repetate rănduri: nu sunteți în stare, plecați acasă! Din păcate, zilnic, alături de marea dumneavoastră echipă de “profesioniști”, dovediți întregii comunități că sunteți cea mai mare dezamăgire. Treziți-vă odată!”

 

Comentarii

comentarii