Acasă Politica Deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean a demisionat din PNL

Deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean a demisionat din PNL

DISTRIBUIȚI

Deputatul Ben-Oni Ardelean a înştiinţat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că demisionează din PNL şi va activa de, marţi, ca neafiliat. Parlamentarul a anunţat, vinerea trecută, lansarea proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”. 

„Dragi prieteni, aşa cum v-am promis, revin cu mai multe detalii despre noul meu proiect politic conservator. În această dimineaţă, alături de colegii mei din grupul de iniţiativă, am lansat oficial «Mişcarea Speranţei», singura platformă politică bazată pe demnitate, libertate şi responsabilitate”, a scris Ben-Oni Ardelean, vineri pe Facebook.

Fostul liberal a adăugat că va face tot ceea ce îi stă în putinţă ca această mişcare să devin un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că ”tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”.

Ben-Oni Ardelean, în prezent deputat, a fost ales deputat pe listele PNL în legislatura 2016-2020. El a fost şi senator PNL, în legislatura 2012-2016.

Comentarii

comentarii