Acasă Politica Deputatul Marius Dugulescu spune adio PD-L şi intră în PNL

Deputatul Marius Dugulescu spune adio PD-L şi intră în PNL

411
DISTRIBUIȚI

Surse din imediata apropiere a deputatului PD-L de Timiş Marius Dugulescu dau ca sigură plecarea acestuia înspre PNL. După mai bine de o lună de negocieri, Dugulescu a bătut palma direct cu Crin Antonescu, preşedintele PNL. Acesta ar putea fi prezentat chiar vineri din postura de liberal. Şi vrăjeala e o vorbă…

„Nu iau în calcul plecarea mea din PD-L”, afirma Dugulescu, acum două săptămâni. El a fost alături de Ostaficiuc când a dezertat Gheorghe Ciobanu din partid şi tot el a participat la un party ţigănesc alături de Gheorghe Nodiţi, candidatul PD-L la Primăria Timişoarei. Dugulescu a negat în mai multe rânduri că ar ieşi din PD-L, de-a lungul ultimelor săptămâni. Intransigentul care spunea că merge până la capăt sub stindardul portocaliu a întors însă armele. Dugulescu a avut telefonul deschis, joi dimineaţa. După ce a fost bombardat cu apeluri şi mesaje, a preferat să facă un gest de mare răspundere – şi-a închis, pur şi simplu, mobilul.

Vrea o dezertare în grup

Chiar dacă deputatul PD-L de Timiş Marius Dugulescu a înţeles să-şi explice gestul de dezertare din rândul democraţilor, închizându-şi telefoanele, stafful său a trimis SMS-uri în dreapta şi în stânga. Joi seara, de la ora 19, Marius Dugulescu şi-a convocat simpatizanţii şi oamenii care l-au susţinut în campanie, la Hotelul Delpack din Timişoara. Acesta vrea o negociere cu toţi adepţii pentru o migrare în grup în PNL. Întâlnirea are loc la hotelul al cărui patron este un alt traseist politic – deputatul Gheorghe Ciobanu, plecat recent din PD-L în PSD Timiş. Surse din PD-L Timiş ne-au declarat că toţi se aşteptau la dezertarea lui Dugulescu. În special după ce s-a certat cu liderul PD-L Timiş, Constantin Ostafciuc, într-o şedinţă de BPJ. Vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, responsabilul PNL pe zona de vest, ne-a declarat că joi seara se decide totul. „Nu este nimic chiar bătut în cuie. Negocierile durează de mai bine de o lună. În această seară (n.r. – joi) vă pot spune sigur dacă domnul Dugulescu vine sau nu la noi”, ne-a declarat Dan Radu Ruşanu.

 

Comentarii

comentarii