Acasă Politica Deputatul timişorean Ion Răducanu face praf Alianţa PNL-PDL. Cum îi atacă pe...

Deputatul timişorean Ion Răducanu face praf Alianţa PNL-PDL. Cum îi atacă pe Robu şi Ostaficiuc

460
DISTRIBUIȚI

ion raducanu unpr

Preşedintele UNPR Timiş, deputatul Ion Răducanu, desfiinţează cu un discurs sarcastic planurile de fuziune între PNL şi PDL.

Pornind de la afirmaţia lui Iohannis, conform căruia Partidul Liberal Reformator ar fi un UNPR 2, Răducanu îi acuză pe Iohannis, Antonescu, Tăriceanu şi Quintus că au distrus PNL. „Şi eu pot să spun că Iohannis e profesor de fizică. S-a îmbogăţit din meditaţii. Poţi să crezi? Nu. Aşa şi el. E problema lui dacă crede că PLR e UNPR 2. Să se înfiinţeze 7000 de partide. Problema e că au dărmat PNL. Ăsta e meritul lui Antonescu şi Tăriceanu, că au distrus PNL. Cu preşedintele de onoare, Quintus, cu ajutorul lui. I-au rupt în două. Foarte bine”, a declarat deputatul timişorean.

Ion Răducanu se declară curios în privinţa modului în care vor colabora liderii PNL şi PDL pe plan local. Între personalităţile co-preşedinţilor Nicole Robu şi Constantin Ostaficiuc nu ar exista nicio compatibilitate, susţine deputatul. „Oricum, eu nu cred că vor fuziona vreodată cele două partide. Sunt atât de mari orgoliile în rândul membrilor acestor partide! Îl vezi pe Popoviciu subordonat lui Robu? Până acum îl toca pe Robu. Asta e chestie de oportunism, de ipocrizie, de făţărnicie. Să nu credeţi ce-i la vedere”, a mai declarat Răducanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Oricum, PDL e încă puternic în Timiş, din punct de vedere a structurii organizatorice. PNL-ul, în judeţ, nu există. PNL există în municipiul Timişoara. Aşa că, până la urmă, pedeliştii o să-i cam ascundă pe ăştia. Sunt mai puternici din punct de vedere organizatoric. O să fie ei jumate-jumate, dar nu se ştie cine trece din ce tabără în ce tabără, dă două voturi şi gata. Dar, mă rog, eu le doresc casă de piatră. N-am nicio treabă cu ei”, a concluzionat Răducanu.

Comentarii

comentarii