Acasă Actualitate Deranjament la reţeaua naţională de alimentare cu electricitate. Trenurile circulă dublate de...

Deranjament la reţeaua naţională de alimentare cu electricitate. Trenurile circulă dublate de locomotive Diesel pe ruta Vărădia-Conop

DISTRIBUIȚI

Compania Naţională de Căi Ferate (CFR) SA anunţă că, miercuri, trenurile circulă dublate de locomotive Diesel pe ruta Vărădia – Conop, pe o distanţă de 26 de kilometri, din cauza unui deranjament anunţat de ENEL la reţeaua naţională de alimentare cu energie electrică. 

“Reprezentanţii furnizorului naţional ENEL au anunţat că deranjamentul la sistemul de furnizare a energiei electrice, în partea de vest a ţării, deranjament care afectează, încă din cursul nopţii, traficul feroviar pe relaţia Vărădia – Conop, urmează să fie remediat, însă nu a fost anunţată ora de finalizare a intervenţiilor”, a transmis, miercuri, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Astfel, pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar şi pentru evitarea opririi trenurilor în gările de pe traseu, până la restabilirea alimentării cu energie electrică a reţelei ENEL, SRCF Timişoara, în colaborare cu operatorul naţional de transport feroviar de călători – SNTFC CFR Călători, asigură tracţiune Diesel pentru trenurile care tranzitează zona afectată.

UPDATE: “În cursul serii de marți, 26 iulie, E-Distribuție Banat a înregistrat o avarie  la linia care alimentează stația CFR Varadia, acesta fiind singurul client afectat. Echipe ale operatorului de distribuție au intervenit încă din cursul nopții și au finalizat lucrările de restabilire a alimentării cu energie electrică a stației în cursul dimineții de miercuri, 27 iulie.  Regretăm disconfortul creat călătorilor CFR,” au transmis reprezentantii E-Distributie Banat.

Comentarii

comentarii