Acasă Actualitate Deratizare, în a doua jumătate a lunii noiembrie, la Timișoara

Deratizare, în a doua jumătate a lunii noiembrie, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Între 15 și 30 noiembrie, societatea Coral Impex va desfășura o nouă acțiune de deratizare în Timișoara, în baza contractului cu municipalitatea prelungit la începutul lunii mai. Timișorenii trebuie, la rândul lor, să își salubrizeze proprietățile și să ia măsuri pentru eliminarea rozătoarelor din gospodării.

„Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem apel la cetăţenii orașului să sprijine această acțiune și să adopte măsuri urgente în privința curăţeniei în propriile gospodării pentru combaterea rozătoarelor. Rugăm cetățenii să procedeze la salubrizarea și igienizarea spațiilor proprii de depozitare a deșeurilor menajere, interioare și exterioare clădirilor. Atragem atenția timișorenilor asupra faptului că sunt interzise golirea, deteriorarea sau sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public.

Totodată, reamintim că, prin HCL nr. 371/30.10.2007 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Municipiului Timişoara, modificată şi completată, cap. VI – Reglementări privind combaterea vectorilor-rozătoare, insecte, dăunători-sunt consemnate sancțiuni, de pildă amendă de la  500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 lei la 2.500 lei pentru persoanele juridice în situația neefectuării lucrărilor de deratizare şi dezinsecţie imediat ce se constată apariţia de rozătoare (şoareci, şobolani) şi/ sau insecte (ţânţari, muşte, gândaci) și neluării măsurilor de combatere a dăunătorilor din spaţiile proprii”, transmit reprezentanții primăriei.

În ceea ce privește acțiunile de deratizare ale Coral Impex, va fi folosit produsul Deration Pellet și Colbrom pastă, ambele având ca substanţă activă Bromadiolone.

 

Comentarii

comentarii