Acasă Sport Derby-ul CFR Cluj – Poli sub teoria conspiraţiei

Derby-ul CFR Cluj – Poli sub teoria conspiraţiei

DISTRIBUIȚI

FC Timişoara joacă poate cel mai important meci din returul campionatului, miercuri, de la ora 21, în Gruia. Timişorenii vor întâlni un CFR Cluj debusolat după înfrângerea 1-0 cu Dinamo. Gurile rele susţin însă că meciul din Ardeal ar putea avea o parte ascunsă şi rezultatul să se stabilească în afara terenului.
Bokmakerii sunt circumspecţi

“Teoria conspiraţiei” ar consta într-un complot de domeniul SF împotriva lui Dinamo. Astfel, FC Timişoara ar putea, într-o teorie la limita imposibilului, să ajungă campioană cu două victorii “umflate”.
Trupa lui Gabi Balint ar primi 3 puncte de la CFR Cluj în schimbul unei victorii în finala Cupei României şi alte 3 puncte de la Steaua, în schimbul unui jucător extrem de important, posibil Pantilimon, urmând a fi cedat din vară în Ghencea.
Timişorenii ar urma să tragă cu dinţii de maxim trei jocuri vitale, cu Dinamo în “Groapă”, acasă cu Urziceniul şi posibil cu Braşovul, în deplasare.
Casele de pariuri sunt extrem de circumspecte în privinţa meciului din Gruia, oferind cote foarte apropiate.
Pentru o victorie a clujenilor câştigi de 2,4 ori suma investită, iar bănăţenii au o cotă de 2,7.
Partida la care sunt aşteptaţi aproximativ 500 de suporteri de la Timişoara va fi condusă la centru de slovacul Pavel Olsiak, ajutat la cele două tuşe de Milan Palusak şi Patrik Hrcka.

Comentarii

comentarii