Acasă Actualitate Poliţiştii timişoreni percheziţionează sediul unei firme care comercializează utilaje

Poliţiştii timişoreni percheziţionează sediul unei firme care comercializează utilaje

419
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizare (BCCO) Timişoara percheziţionează, joi, sediul unei societăţi suspecte că ar fi implicată în ascunderea unor autovehicule de mare tonaj furate din străinătate
Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizare (BCCO) Timişoara percheziţionează sediul unei societăţi de pe strada Nicolae Titulescu, suspectă că ar fi implicată în ascunderea unor autovehicule de mare tonaj.
Descinderea a început joi dimineaţă la sediul societăţii Maftim Cargo Logistik, de pe strada Nicolae Titulescu, firmă care se ocupă cu comercializarea de autoutilaje.
Tot joi dimineaţă, poliţiştii timişeni au mai fost la o altă societate, unde nu au găsit niciun act.
Procurorii DIICOT au organizat, joi dimineaţă, o descindere în Borşa – Maramureş, precum şi în Arad, Cluj, Timişoara şi Constanţa, fiind vizate 15 persoane, care sunt suspectate că au furat din străinătate utilaje în valoare de peste un milion de euro.
Concret, procurorii DIICOT efectuează 61 de percheziţii, dintre care 50 în Borşa, iar restul în Arad, Cluj, Timişoara şi Constanţa.
Descinderea procurorilor DIICOT este una de mare amploare, fiind folosiţi 450 de jandarmi, precum şi 4 elicoptere ale Ministerului de Interne. Cu ajutorul elicopterelor se survolează pădurile din Borşa şi din zone apropiate, pentru a se descoperi exact locul unde au fost ascunse utilajele furate. Ancheta procurorilor DIICOT este făcută în colaborare cu anchetatori din Belgia şi Franţa. “Vorbim de macarale sau buldozere ale căror valoare depăşeşte sigur un milion de euro. Borşa era locul unde erau ascunse, în restul judeţelor noi le căutăm pe cele care au fost vândute deja”, au declarat anchetatorii pentru NewsIn.

Comentarii

comentarii