Acasă Eveniment Descinderi în şapte locaţii din Timiş, pentru prinderea unei reţele de falsificatori

Descinderi în şapte locaţii din Timiş, pentru prinderea unei reţele de falsificatori

670
DISTRIBUIȚI

dpir politiaŞapte locaţii din Timişoara sunt percheziţionate, miercuri dimineaţa, de către poliţiştii de Brigada de Crimă Organizată, pentru prinderea membrilor unei reţele de falsificatori de file CEC.
Trupele speciale caută documente şi înscrisuri false al reţelei de falsificatori. Poliţiştii îi urmăresc pe membrii reţelei de mai multe luni şi se pare că reţeaua acţiona în mai multe oraşe mari din ţară.
„La ora actuala se desfăşoară mai multe descinderi simultane pe raza municipiului Timişoara ale poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, în colaborare cu poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi de la Serviciul Criminalistic, din cadrul IPJ Timiş, acţiuni care au drept scop identificarea persoanelor care comit infracţiuni de înşelăciune cu consecinte deosebit de grave, respectiv utilizarea de documente bancare false sau fără acoperire”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei.
Folosindu-se de identităţi false, membrii grupării, majoritatea din Timişoara, au înşelat mai multe firme din ţară, au cumpărat materiale de construcţii plătind cu CEC-uri fără acoperire. Conform primelor informaţii, prejudiciul ar fi de peste două milioane de lei.
 

Comentarii

comentarii