Acasă Actualitate Descoperă comorile Timișoarei

Descoperă comorile Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Asociația CDPP – Centrul pentru Dezvoltare Personală și Profesională organizează proiectul „Treasure of Timișoara”, care presupune o serie de 6 de activități de treasure hunt în cartierele Elisabetin, Iosefin și Fabric, în perioada 25 septembrie – 02 octombrie 2022.

Acțiunea este construită pe scheletul unui treasure hunt (o metodă de educație non-formală, care permite descoperirea orașului pas cu pas, din aproape în aproape) și îmbină elemente de aventură urbană, jocuri logice și puzzle-uri cu scopul de a oferi participanților o experiență de promovare a patrimoniului cultural cât mai interactivă și inedită. În fiecare cartier se vor organiza câte 2 activități de treasure hunt cultural pe baza a 3 trasee concepute în jurul cartierelor Iosefin (25 și 28 septembrie), Elisabetin (29 și 30 septembrie), respectiv Fabric (1 și 2 octombrie).

Proiectul „Treasure of Timișoara” este finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte și organizat în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, Casa de Cultură a Studenților Timișoara, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Participarea se realizează în echipe de 2-6 persoane, iar pentru înscrieri și mai multe informații despre proiect, puteți accesa: treasureoftimisoara.cdpp.ro.

Comentarii

comentarii