Acasă Eveniment Descoperire incredibilă a anchetatorilor în cazul mașinii căzute sâmbătă în Dunăre. A...

Descoperire incredibilă a anchetatorilor în cazul mașinii căzute sâmbătă în Dunăre. A fost cerută o verificare tehnică

DISTRIBUIȚI

Maşina care a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, şi în care s-ar fi aflat cinci persoane, este verificată la un service autorizat, pompierii descoperind că autoturismul avea toate portierele blocate. Cele patru persoane care ar fi dispărut sunt în continuare căutate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat miercuri că maşina care a fost scoasă din Dunăre a fost transportată la un service autorizat pentru a fi verificată, scrie Mediafax.

„Maşina a fost dusă la un service autorizat pentru a fi verificată. Vrem să vedem ce s-a întâmplat acolo, dacă autoturismul prezenta defecţiuni tehnice. Este o expertiză în lucru”, a afirmat Cecilia Dăneţ.

Pe de altă parte, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin au declarat că, în momentul în care maşina a fost scoasă din Dunăre, toate portierele erau blocate.

„Portierele erau blocate, iar bancheta din spate lipsea. Dar nu ştim dacă bancheta a fost în maşină de la început sau a fost smulsă de curenţi. Geamurile laterale, mai puţin cel al şoferului, erau sparte. De asemenea, nu erau sparte luneta şi parbrizul. Căutările celor patru persoane continuă, fiind efectuate de către un echipaj de pompieri de la Secţia din Moldova Nouă, cu o ambarcaţiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla.

O maşină în care s-ar fi aflat cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii, a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, din judeţul Caraş-Severin.

Doi şefi de drumuri, DEMIŞI după ce o maşină a căzut în Dunăre din cauza lipsei parapetelor

Şoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de şapte luni, a reuşit să se salveze şi a povestit că în maşină se aflau încă patru persoane.

„Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Duminică, maşina a fost scoasă din Dunăre, însă în autoturism nu se afla nicio persoană.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, parapetele în zona producerii accidentului era rupte sau deteriorate de aproximativ doi ani.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut un Raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut recent pe DN57, între Orşova şi Moldova Nouă, la Coronini, iar directorul Regionalei Timişoara şi şeful Secţiei Drumuri Orşova au fost demişi, luni.

Comentarii

comentarii