Acasă Eveniment Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina în care a murit afaceristul...

Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina în care a murit afaceristul Ioan Crișan, după expertiza din București

666
DISTRIBUIȚI

Specialiștii care expertizează mașina afaceristului Ioan Crișan după explozie au observat în capotă, o gaură. Asta în condițiile în care bomba a fost pusă sub scaunul șoferului.

La doar 14 zile de la asasinatul din Arad, mașina în care omul de afaceri Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul a fost adusă în București.

Aici, anchetatorii din Capitală au descoperit că în rămășițele mașinii a fost descoperită o gaură, chiar în capotă. Aici intervine controversa având în vedere că bomba a fost pusă sub scaunul șoferului.

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

O nouă pistă luată în calcul de anchetatori este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat.

Între timp, fiica și soția omului de afaceri au fost reaudiate. Totodată, urmează sa fie audiat și fostul șofer al lui Crișan. Bărbatul a fost închis pentru trafic de droguri și eliberat în urmă cu două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind, de asemenea, o posibilă pistă a anchetei.

Sursa: romaniatv.net

 

Comentarii

comentarii