Acasă Actualitate Descoperiți Inovația în Sudare și Tăiere la Open Day CM Metal

Descoperiți Inovația în Sudare și Tăiere la Open Day CM Metal

DISTRIBUIȚI

Se apropie o zi specială de neratat pentru specialiștii în sudură și nu numai. Pe 4 iunie 2024, la ora 10:00, CM Metal, reprezentant certificat Fronius în România, vă deschide porțile la un eveniment memorabil: Open Day. La sediul nostru din Intr. Fortăreței nr. 4, Timișoara, vă așteaptă o experiență plină de tehnologie avansată, provocări captivante și multe surprize.

Imaginați-vă o zi în care puteți explora cele mai noi inovații din domeniul sudării și tăierii, interacționând direct cu echipamente de ultimă generație. Evenimentul nostru va transforma o zi obișnuită într-o aventură tehnologică. Vă așteaptă un concurs de sudare virtuală, unde puteți câștiga o mască de sudare Vizor 4000 Plus. Este momentul perfect să vă puneți la încercare abilitățile și să vă distrați alături de noi.

Suntem mândri să vă prezentăm în premieră modelele noastre de top: iWave, Ignis și Artis. Aceste echipamente reprezintă vârful tehnologiei în sudare și sunt gata să vă impresioneze prin performanțele lor. Pe lângă acestea, veți avea ocazia să vedeți în acțiune aparate de tăiere cu plasmă Hypertherm din S.U.A., sisteme CNC de tăiere cu plasmă cu aer Swift-Cut din U.K. și sisteme portabile și CNC de tăiere cu plasmă și oxigaz Koike din Olanda.

De asemenea, vom prezenta și aparatul de tăiere Hypertherm, proaspăt lansat: Powermax45 SYNC. Cel mai recent membru al familiei Powermax®, aparatul de tăiere cu plasmă Powermax45 SYNC, se remarcă prin comunicarea avansată a pistoletului de tăiere pentru o configurare automată și cartușe de consumabile patentate, dintr-o singură bucată, potrivite pentru tăiere manuală, mecanizată sau robotizată, marcare sau scobire.

Aceasta este oportunitatea perfectă de a explora cele mai recente inovații din domeniu, de a învăța lucruri noi și de a vă conecta cu alți profesioniști pasionați de tehnologie. Vă invităm să petreceți o zi de neuitat alături de noi, plină de demonstrații impresionante, activități interactive și multe surprize.

Nu ratați această ocazie unică de a descoperi și testa echipamentele care definesc viitorul în sudare și tăiere. Vă așteptăm cu drag și entuziasm să petrecem împreună o zi plină de inovație și provocări la Open Day CM Metal!

Pentru mai multe informații și confirmarea prezenței, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@cmmetal.ro.

Comentarii

comentarii