Acasă Actualitate Deșeuri în Piața Dacia. Un timișorean a sesizat Piețe SA, dar societatea...

Deșeuri în Piața Dacia. Un timișorean a sesizat Piețe SA, dar societatea „minte fără rușine” în răspunsurile date

296
DISTRIBUIȚI

Un timișorean, nemulțumit de deșeurile din zona Pieței Dacia, a sesizat, de mai multe ori, societatea Piețe SA de mirosurile și aspectul spațiului din jurul containerului. Prima dată în iunie, mai apoi și pe 8 octombrie. Răspunsurile primite din partea conducerii societății specifică faptul că s-ar fi luat și s-ar lua constant măsuri în această problemă, dar timișoreanul spune că sunt minciuni.

„Așa arată Piața Dacia (mirosul nu se poate atașa), iar cei din administrație ne mint fără rușine în răspunsul lor. Acest container nici nu-mi aduc aminte când a fost ridicat. Este un focar”, ne-a scris pe adresa redacției timișoreanul, care a atașat și fotografiile din acest articol.

În răspunsul din iunie, semnat de directorul general Liviu Marius Cocean, se menționa că „s-a luat măsuri de ridicare a presocontainerului pentru deșeuri, într-o frecvență mai mare și doar la jumătate din capacitate pentru a nu mai degaja mirosuri neplăcute”, că „se vor igieniza toate presocontainerele din piețe, de către RETIM după golire” și că „pe perioada de vară se vor spăla mai des piețele, de către echipa de salubrizare”. În octombrie, răspunsul a fost mai scurt: „au fost luate toate măsurile pentru rezolvarea situației, și anume, containerul a fost golit și igienizat de către personalul de salubrizare”.

Am sesizat și Poliția Locală asupra situației. „Vor fi efectuate verificări, urmând a se lua masurile legale în funcție de constatările de la fata locului”, ne-au răspuns reprezentanții instituției. Revenim cu detalii.

Comentarii

comentarii