Acasă Eveniment Desfășurare de forțe pentru găsirea lui Pătru Mario, un copil de 9...

Desfășurare de forțe pentru găsirea lui Pătru Mario, un copil de 9 ani, dispărut de la o stână din Oravița. UPDATE – Copilul a fost găsit miercuri dimineața

DISTRIBUIȚI

Un copil în vârstă de nouă ani a fost dat dispărut de la o stână de lângă Oravița, marţi seara, de către mama sa.

La activitățile de căutare din noaptea de marţi spre miercuri au participat peste 80 de angajați MAI, dintre care 65 de polițiști, împreună cu polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri militari, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie suplimentat necesarul de forțe.

De asemenea, au fost folosite aparate de vedere pe timp de noapte din dotarea Poliției de Frontieră, informează IPJ Caraș-Severin.

“Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 9 ani, care a plecat de la stâna unde locuia cu părinții.

În această seară (marţi – n.r.), la ora 21.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Oravița au fost sesizați de către mama minorului despre faptul că în data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 09.00, ACIOBĂNIȚEI PĂTRU MARIO a plecat de la o stână situată între Oravița și Brădișoru de Jos și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,20 m, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, constituție atletică.

Imediat după sesizare au fost demarate căutări și verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, se arată în comunicatul Poliţiei, citat de antena3.ro.

UPDATE – Copilul a fost găsit miercuri dimineața pe raza orașului Oravița.

La prima vedere, acesta nu ar fi suferit vătămări corporale, dar va fi examinat din punct de vedee medical.

“În cauză, urmează a fi informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii continuă verificările pentru a vedea din ce cauză a plecat minorul, precum și împrejurările în care s-a aflat pe tot parcursul perioadei în care a fost plecat.

Comentarii

comentarii