Acasă Actualitate Design 2! O nouă provocare, la UP Timișoara

Design 2! O nouă provocare, la UP Timișoara

DISTRIBUIȚI

Joi, 16 iunie 2022, holul central al Bibliotecii UPT a găzduit vernisajul expoziției Mobilier Multifuncțional, ce prezintă proiectele studenților din anul I ai Specializării Mobilier și Amenajări Interioare din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, de la disciplina Design 2.

Studenții au fost provocați să-și dea frâu liber imaginației și să reamenajeze un spațiu ipotetic de maxim 45 de metri pătrați, situat în zona centrală a orașului, într-o clădire istorică. Tema principală a fost amenajarea unui spațiu multifuncțional pentru două persoane, al căror profil l-a stabilit fiecare student în parte. Au rezultat astfel o multitudine de soluții diverse și personalizate, de la un atelier de croitorie până la un spațiu pentru un cuplu ce așteaptă un copil.

Proiectele reprezintă rodul muncii de un semestru al studenților, îndrumați de cadrele didactice ș.l.dr.arh. Andreea Anghel, ș.l.dr.arh. Otilia Tudoran, as.dr.arh. Irina Mohora și arh. Andi Andrei Buftea, iar pentru realizarea acestora au fost gândite și luate în calcul și cele mai mici detalii, mergând până la accesoriile de mobilier.

În expoziție, care va rămâne în holul BUPT până la mijlocul lunii iulie, se regăsesc cele mai bune proiecte de la Tema 2 a materiei (Proiectul ce tratează întreaga amenajare a apartamentului) și proiectele de nota 10 de la Tema 3, cea care tratează problema rezolvării și detalierii mobilierului multifuncțional.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii