Acasă Turism Destinaţia de vacanţă preferată de timişoreni este Grecia

Destinaţia de vacanţă preferată de timişoreni este Grecia

621
DISTRIBUIȚI

IMG 1240La cea de-a treia ediţie a Târgului de Turism Vacanţa, care a avut loc în perioada 4 – 6 martie la Timişoara, aproximativ 7000 de persoane au vizitat standurile celor peste 30 de agenţii de turism, cea mai căutată destinaţie fiind şi anul acesta Grecia.
Din datele transmise de agenţiile de turism participante, s-au vândut aproape 600 de pachete de vacanţă, restul vizitatorilor fiind interesaţi să obţină informaţii despre opţiunile pe care le au în perioada următoare atât din punct de vedere al serviciilor incluse într-o ofertă, cât şi din punct de vedere al costurilor.
“Cea mai căutată destinaţie turistică a fost Grecia, urmată de Turcia, Spania, România, apoi Italia, Croaţia, Muntenegru, Portugalia şi circuite. Interes mare a stârnit anul acesta programul Litoralul pentru toţi, la Marea Neagră, la început de sezon, în perioada mai – iulie. Asta se datorează şi raportului bun preţ-calitate. Ne-a bucurat mult să avem un public educat în ceea ce priveşte alegerea unei vacanţe. Vizitatorii au înţeles de ce sunt reduceri early booking valabile doar până la 30 martie, de ce ulterior preţurile mai cresc. Concluzia este că am avut o a treia ediţie a târgului cu un public vizitator extraordinar, doritor de informaţie, lucru care reprezintă un stimulent şi pentru agenţii, ca să vină în întâmpinarea clienţilor cu oferte pe placul acestora”, a spus Raluca Ungureanu, prim-vicepreşedinte ANAT – Regiunea Vest.
Pe lângă pachetele de vacanţă pentru sezonul estival în destinaţii de pe litoral sau continentale, anul acesta au avut succes şi pachetele de croazieră, al căror tarif este mai scăzut decât cel al unui pachet la un hotel de cinci stele.
Târgul de Turism Vacanţa de la Timişoara este organizat în fiecare an de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) cu scopul de a oferi publicului şansa să aibă acces, în acelaşi loc, la un număr cât mai mare de agenţii de turism, respectiv la ofertele de vacanţă pe care acestea le anunţă pentru anul în curs.

Comentarii

comentarii