Acasă Economic Destinaţie nouă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Destinaţie nouă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

DISTRIBUIȚI

Vertekhal Eindhoven airportLa începutul anului 2016 administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara anunţa locuitorilor din regiune prima veste bună, în premieră se poate zbura spre Olanda, cu destinaţia Eindhoven. Începând cu data de 29 martie 2016 se vor opera zboruri spre şi dinspre Eindhoven cu o frecvenţă de trei zboruri/săptămână: marţi, joi şi sâmbătă.
Oraşul Eindhoven este situat în centrul unei regiuni care cuprinde pe o rază de aproximativ 100 de km oraşe importante precum Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln, Bruxelles. Călătoria de la Timişoara la Eindhoven oferă prilejul de a vizita o zonă istorică şi cu o civilizaţie şi cultură deosebită. Pe de altă parte, va oferi prilejul locuitorilor de pe acele meleaguri să cunoască frumuseţea naturală a naturii din judeţul Caraş Severin, să cunoască frumuseţea istorică şi cultura oraşelor Timişoara şi Arad.
Aceasta nouă destinaţie reprezintă doar una dintre multele surprize plăcute pe care Aeroportul Internaţional Timişoara le va oferi locuitorilor Banatului în anul 2016.

Comentarii

comentarii