Acasă Administraţie Deszăpezire la Timișoara: nouă utilaje, 120 de tone de sare și șase...

Deszăpezire la Timișoara: nouă utilaje, 120 de tone de sare și șase tone de clorură de calciu, în noaptea de joi spre vineri

616
DISTRIBUIȚI

În noaptea de joi spre vineri, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara, Brantner a început de la ora 03.00 să intervină cu utilajele de deszăpezire.

S-a acționat cu patru utilaje mari, o cisternă cu clorură de calciu și patru utilaje de capacitate mică și s-au împrăștiat aproximativ 120 tone de sare și 6 tone de clorură de calciu. Prima dată s-a intervenit la intrările și ieșirile din oraș. Pe arterele principale s-a acționat cu sare, iar pe poduri cu sare și cu clorură. Trotuarele și stațiile mijloacelor de transport în comun sunt măturate manual.

„Utilajele de deszăpezire pot fi urmărite, în timp real, aici: www.primariatm.ro/mediu-2/#curatenie. Dacă observă neconcordanțe între aceste date și datele reale din teren, îi rugăm pe timișoreni să ne transmită o sesizare pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii, secțiunea «Străzi și trotuare», cu o poză și indicând locul unde a fost făcută”, transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii