Acasă Eveniment Detalii șocante despre crima din vestul țării. Profesorul universitar care și-a ucis...

Detalii șocante despre crima din vestul țării. Profesorul universitar care și-a ucis iubita, trimis în judecată

DISTRIBUIȚI

Profesorul universitar din județul Bihor care, în luna mai, şi-a ucis iubita a fost trimis în judecată. Decizia vine la 4 luni de la crimă. Atunci, cadavrul femeii a fost găsit în spatele unei benzinării părăsite, pe un teren viran cu multă vegetație. Ca să nu fie observat, trupul neînsuflețit a fost acoperit cu mai mulți saci menajeri. Tânăra ucisă avea 30 de ani și era asistent universitar, în Cluj-Napoca.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au decis ca Bone Ferenc, profesorul criminal să fie trimis în judecată. El este acuzat de omor.

Crima a avut loc la finalul lunii mai. Bărbatul împreună cu iubita sa au mers într-o mică excursie în localitatea bihoreană Aleșd. Cei doi s-au certat însă în mașină, iar criminalul a sugrumat-o. După ce ucis-o, acesta a tranșat cadavrul și l-a ascuns într-o zonă greu accesibilă.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul a mers apoi să ia prânzul.

Bone Ferenc a fost prins după aproape o săptămână. Părinții au alertat autoritățile după ce femeia nu s-a mai întors din excursie, iar polițiștii l-au dat în urmărire pe bărbat.

Criminalul a mai avut antecedente în trecut. Bone Ferenc a fost cadru didactic la o Universitate din Cluj Napoca, însă a fost dat afară după ce și-a bătut una dintre iubite în plină stradă. După fapta comisă atunci, individul a fost condamnat la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit publicației Delazero.ro, judecătorul și-a motivat decizia, susținând că a fost un caz izolat, iar “iubirea este și iertare, mai degrabă decât pedeapsă.”, ar mai fi spus acesta. Totuși, în trecut, și alte foste iubite ale bărbatului au mărturisit că au fost cât pe ce să moară din cauza bătăilor primite de la el.

Comentarii

comentarii