Acasă Actualitate Dezastru pe bani europeni. Plouă în IncuboXX. Primăria caută soluţii

Dezastru pe bani europeni. Plouă în IncuboXX. Primăria caută soluţii

DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara anunţă remedierea faţadei din plastic a clădirii IncuboXX, executată prin proiectul „Infrastructura regională de afaceri şi inovare în sectorul IT&C” şi achiziţionează servicii în acest sens. Problemele au apărut încă de la finalizarea investiției realizată din fondurile UE.
„Obiectul acestei achiziţii de servicii constă în lucrări de remediere a faţadei de policarbonat în vederea stopării infiltrării apei în interiorul imobilului. Municipiul Timişoara urmează să achiziţioneze contractul pentru lucrări de remediere a faţadei imobilului realizat prin proiectul „Infrastructura regională de afaceri şi inovare în sectorul IT&C”„, anunţă municipalitatea.
Valoarea estimată a lucrărilor este de 106.154,38 de lei, sumă la care se adaugă TVA, respectiv 23.603,50 de euro, calculaţi la cursul BNR din data de 16.05.2016, respectiv, de 1 euro = 4,4974 lei.
Lucrările ce urmează a fi executate de către operatorul economic pentru obiectivul mai sus menţionat constă în lucrări de remediere prin etanşeizarea faţadei în vederea stopării infiltraţiilor de apă în interiorul clădirii.
Cei interesaţi pentru achiziţia contractului de prestări servicii menţionat, o pot face până la 27.05.2016 ora 12:00, la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, camera 12 – Serviciul Centrul pentru Consiliere Cetăţeni, ghişeul nr. 8-9.
Înainte de întocmirea ofertei este obligatorie prezenţa pe şantier a unui delegat din partea firmei ofertante şi a proiectantului. Vizita pe şantier împreună cu proiectantul se va face în data de 26.05.2016, ora 10,00, la sediul INCUBOXX din Timişoara str. Circumvalaţiunii, nr. 2-4.
Durata de prestare a lucrărilor de remediere este de 30 zile de la data semnării contractului de prestări servicii, dar nu mai târziu de 30.06.2016.

Comentarii

comentarii