Acasă Actualitate Dezastrul din Piața Bălcescu

Dezastrul din Piața Bălcescu

579
DISTRIBUIȚI

Scriitorul Daniel Vighi trage de urechi administrația locală în legătură cu o situație inacceptabilă cu care se confruntă de mai mulți ani Piața Bălcescu, fosta Lahovari.

Zona a atins un nivel de degradare maximă, după ce a fost abandonată atât de autorități, cât și de producătorii agroalimentari. Acolo nimeni nu mai merge să își vândă produsele, iar imaginea este dezolantă: mese distruse, tarabe sunt dărăpănate, pavaj spart, mizerie multă, câini abandonați și chiar șobolani.

”Scriu această întâmpinare publică în atenția Consiliului Municipal Timișoara și a noului primar în legătura cu starea inadmisibilă în care se află Piața Bălcescu, fostă Lahovari. Am fotografiat șandramalele care stau acolo de ani de zile și nimeni nu le deranjează.

Pentru urbanizarea pieței este nevoie de voință administrativă, fără mulți bani, aveți poliție locală, buldozere, specialiști, vă rog să ne scutiți de această priveliște din fotografiile pe care tocmai le-am realizat cu desăvârșită neplăcere!”, atenționează scriitorul Daniel Vighi.

Comentarii

comentarii