Acasă Actualitate Dezbatere publică, pentru obţinerea autorizaţiei de mediu a Continental AP

Dezbatere publică, pentru obţinerea autorizaţiei de mediu a Continental AP

DISTRIBUIȚI

Vor fi consultate măsurătorile emisiilor la surse fixe (indicatorii n-butanol, acetat de butil şi metil-etil cetonă), a studiilor de dispersie (însoţite de buletinele de analiză) şi a concluziilor la raport.
“Pentru SC Continental Automotive Product SRL Timişoara, activitatea  -Fabricarea anvelopelor şi a camerelor de aer, fost cod CAEN  2511 –procedura de autorizare continuă cu efectuarea etapei de dezbatere publică, începând cu data de 6 iulie, până în data de 7 august 2009”, a informat Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului (APM) Timiş.
Procedura  de dezbatere publică se va realiza prin consultarea la sediul APM Timiş şi a Continental AP a completărilor, privind măsurarea emisiilor la surse fixe (indicatorii n-butanol, acetat de butil şi metil-etil cetonă), a studiilor de dispersie (însoţite de buletinele de analiză), a concluziilor la raport şi a evaluării măsurătorilor şi a metodelor de măsurare efectuate de un organism de acreditare recunoscut la nivel internaţional. De asemenea, se va posta pe pagina web a APM Timiş (www.apmtm.ro ) şi a titularului de activitate concluziile la raport şi evaluarea măsurătorilor şi a metodelor de măsurare. Consultarea documentelor, depunerea în scris a observaţiilor  şi comentariilor motivate ale publicului, cu precizarea datelor de identificare se face până la data de 7 august, la sediul APM Timiş, localitatea Timişoara, str. Amurgului, nr. 1, jud Timiş, după următorul program: de luni până joi, între orele  8- 16.30  şi  vineri între orele 8 – 14 sau prin  fax 0256/201005, e-mail office@apmtm.ro, office@ipmtm.ro
“Evaluarea tuturor observaţiilor, propunerilor şi contestaţiilor transmise se va efectua după finalizarea acestei etape a dezbaterii publice, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1798/2007”, a precizat Adina Horablaga, directorul executiv al APM Timiş.

Comentarii

comentarii