Acasă Cultura “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Ne vedem la Teatrul Național din Timișoara

“Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Ne vedem la Teatrul Național din Timișoara

666
DISTRIBUIȚI

Ce crezi că se întâmplă când bărbatul nimerește sub același acoperiș și cu soția, și cu amanta, dar dacă acestei situații picante i se adaugă prietenul cel mai bun, care mai rău încurcă?

Dar dacă, peste toate astea, mai vine și o bucătăreasă care… e sau nu e bucătăreasă?! Se-ntâmplă comedia “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Ne vedem la Teatrul Național din Timișoara!

Vei râde alături de Bogdan STANOEVICI, Maria BUZĂ, Alexandra VELNICIUC, Marius GÎLEA, Anca DINICU și Marcelo COBZARIU!

“Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” îi readuce împreună, pe scenă Teatrului Elisabeta, pe Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimisi, Anca Dinicu.

“Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de țări precum SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne.

Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul sau Bernard.

Marea să dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui, se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea la rândul ei trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard.

Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesă ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon.

Evident că în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert. Care este soluția ieșirii din această situație imposibilă, va trebui să aflăm cu toții la față locului. Delicioasa comedie va avea loc, joi, 3 octombrie 2019, ora 19:00

Regia este semnată de Șerban Puiu, regizorul producțiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Încurcătură la nivel înalt”, “ Las’că știm noi!”, “Încă nu, dar o să fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcană pentru un bărbat căsătorit”), scenografia, de Ion Molete, iar costumele, de Tania Popa.

Comentarii

comentarii