Acasă Economic Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt se împrumută cu 15 milioane...

Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt se împrumută cu 15 milioane lei la OTP pentru cel mai mare complex rezidențial din Timișoara

3767
DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt se împrumută cu 15 milioane de lei de la OTP Bank pentru a finanța o nouă etapă a construcției complexului rezidențial City of Mara din Timișoara, cel mai mare proiect imobiliar din oraș, cuprinzând peste 1.000 de apartamente, realizate în mai multe etape. Complexul este ridicat pe terenul fostei platforme industriale Electrometal. Din acționariatul dezvoltatorului fac parte și Grup Codlea și Imotrust Partners Management, controlate de omul de afaceri Alexandru Bercea și holdingul de construcții Alber din Arad, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Transilvania, scrie profit.ro.

Anul trecut, compania, cu 7 angajați declarați, a avut afaceri de 1,4 milioane lei (mult sub rezultatul din anul precedent, de aproape 20 milioane lei) și o pierdere de circa 200.000 lei (de la un profit net de circa 370.000 lei în 2015).

Comentarii

comentarii