Acasă Actualitate DGASPC Timiș: Obiectiv zero infectări cu COVID19. Apel către aparținători

DGASPC Timiș: Obiectiv zero infectări cu COVID19. Apel către aparținători

1065
DISTRIBUIȚI

În cele 16 centre rezidențiale aflate în structura DGASPC Timiș, sunt ocrotiți aproape 1000 de beneficiari – copii și persoane adulte cu dizabilități, respectiv persoane vârstnice cu nevoi speciale și cu diverse comorbidități.

”Din fericire, dată fiind responsabilitatea de care am dat dovadă cu toții în această perioadă (angajați și beneficiari, deopotrivă), dar și măsurile de prevenție și de siguranță luate în cadrul DGASPC Timiș și în centrele rezidențiale, până în prezent, niciun beneficiar al acestor centre nu a contactat COVID-19, siguranța acestor persoane reprezentând un aspect extrem de important pentru noi.

Dat fiind faptul că pericolul nu a trecut și că această perioadă dificilă, cu norme și măsuri de siguranță, unele chiar limitative, continuă, este important să acționăm chiar și cu mai multă prudență, obiectivul rămânând același: 0 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul beneficiarilor din cadrul centrelor”, este mesajul DGASPC Timiș, luni 20 iulie.

În acest sens, DGASPC Timiș face următorul apel:  

”Dată fiind situaţia de criză existentă la nivel naţional, cu zile în care, din păcate, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus SARS – CoV-2 este din ce în ce mai mare, este important să continuăm să punem un accent crescut pe tot ceea ce înseamnă prevenție și siguranță.

Facem apel la toți aparținătorii care doresc să mențină legătura cu adulții sau cu copiii din centrele noastre rezidențiale să ne sprijine în continuare, să ne ajute să-i protejăm pe cei dragi lor și să respecte, prin urmare, toate normele și măsurile de siguranță stabilite la nivelul fiecărui centru.

Totodată, aparținătorii care doresc să ia legătura cu un membru al familiei internat într-un centru sunt rugați să contacteze, în prealabil, șeful centrului rezidențial respectiv, care le va oferi informațiile necesare și va face toate demersurile necesare în acest sens.

Mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru că, împreună, facem tot posibilul ca să depășim, cu bine, această perioadă grea”.

Comentarii

comentarii