Acasă Actualitate DGASPC Timiș se dezice de suspectul Lihor-Laza Laszlo Andras, angajat la DGASPC

DGASPC Timiș se dezice de suspectul Lihor-Laza Laszlo Andras, angajat la DGASPC

860
DISTRIBUIȚI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș a luat act de cercetările derulate de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara cu privire la faptele săvârșite de suspectul  Lihor-Laza Laszlo Andras, șef Serviciu Evidență Drepturi pentru Persoanele cu Dizabilități în cadrul DGASPC Timiș, acuzat de DNA de comiterea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

„Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș se dezice de asemenea acte și condamnă cu fermitate astfel de fapte, nedemne de orice cetățean, mai ales de un funcționar public, respectiv de o persoană care era angajată pentru a sprijini persoanele cu dizabilități.

Încă de când am primit informarea despre respectivele fapte, am acordat și vom continua să acordăm, alături de colegii din cadrul DGASPC Timiș, tot sprijinul organelor de cercetare și anchetă, care, de altfel, au verificat biroul numitului Lihor-Laza Laszlo Andras și au ridicat mai multe documente.

Precizez că acest caz reprezintă o atingere adusă imaginii și onoarei instituției, precum și a celorlalți angajați corecți și onești, care își desfășoară activitatea în sprijnul persoanelor aflate în dificultateˮ, a declarat doamna Valentina Emilia Milutinovici, director general al DGASPC Timiș.

Începând cu data de 9 noiembrie, numitul Lihor-Laza Laszlo Andras a fost suspendat din funcția pe care o deținea în cadrul DGASPC Timiș.

Comentarii

comentarii