Acasă Eveniment Dialog viral între o polițistă și un șofer. Bărbatul a fost amendat...

Dialog viral între o polițistă și un șofer. Bărbatul a fost amendat cu 1305 lei, deși stătea în mașina parcată, din cauză că îi lipsea ceva

1626
DISTRIBUIȚI

Un şofer s-a ales cu o amendă usturătoare după ce o polițistă s-a apropiat de mașina lui parcată pe un loc la marginea șoselei, cât să fumeze o țigară.

Dialogul dintre cei doi a devenit viral pe Facebook, după ce a fost publicat pe contul oficial al MAI.

Polițista i-a cerut să prezinte documentele și, convins că nu are ce să i se reproșeze, bărbatul a cerut să știe motivul pentru care a fost abordat de omul legii.

”Sunt parcat de 15 minute pe locul acesta, nu am încălcat nicio regulă de circulație. De ce vreți documentele?”, întrebă șoferul.

”Pentru că vă lipsește ceva din mașină”, este replica agentei de poliție.

”Mașina e an de fabricație 2019, doamnă polițist. Are toate dotările. Ce să lipsească de pe ea?”, insistă bărbatul.

În acest moment, polițista îi arată restul de țigară aruncat pe jos de șofer cu doar câteva clipe înainte și îi atrage atenția că acesta nu are ce căuta pe jos, ci în scrumiera din mașină.

”Păi, nu are scrumieră”, este replica șoferului.

”Vedeți, nu are toate dotările. Puteați să includeți și scrumiera dacă știați că fumați în mașină. 1305 lei vă costă. Atât este amenda. Conform legii este interzis aruncatul, pe drumurile publice, din autovehicule a obiectelor, materialelor sau substanțelor. Sancțiunea este între 9 și 20 de puncte”, a venit și răspunsul polițistei.

Ușor derutat de ceea ce i se reproșează, bărbatul de la volan o întreabă pe polițistă dacă vorbește serios, iar răspunsul acesteia i-a confirmat toate bănuielile: ”Uitându-mă la țigara de pe jos, vă spun că vorbesc foarte serios”.

Dialogul dintre cei doi a devenit viral pe Facebook, după ce a fost publicat pe contul oficial al MAI. Șoferul stătea în mașina parcată atunci când polițista i-a cerut actele.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii