Acasă Actualitate Diana Șoșoacă, declarație halucinantă în Senat, despre primarul Timișoarei: „Heil Friț“, un...

Diana Șoșoacă, declarație halucinantă în Senat, despre primarul Timișoarei: „Heil Friț“, un antiromân, va înființa lagăre de exterminare

DISTRIBUIȚI

Diana Șoșoacă, declarație politică la Senat, despre primarul Timișoarei: “Heil Friț“, un antiromân, va înființa lagăre de exterminare. Nu este prima oară când ea vorbește în acești termeni despre primarul german al Timișoarei.

“În acest sens, trebuie să menționez Timișoara, oraș martir ajuns pe mâna lui «Heil Fritz», un antiromân, reprezentant de seamă al neomarxismului și globalismului și al noii orânduiri de sorginte neofascistă. Acolo nu mai este mult și se înființează lagăre de exterminare pentru cei care nu sunt de acord cu Friț și USR“, a declarat Șoșoacă, la 24 martie.

Declarația a fost depusă în scris și va fi publicată în Monitorul Oficial.

Nu este primul atac de acest tip împotriva primarului Fritz.

“Timișoreni, ați votat un străin, aveți ceea ce meritați, să vă pună numai interdicții“, a spus Șoșoacă, la mijlocul lunii martie, la Antena 3.

Pe 17 martie, la RTV, ea a declarat: “Uitați-vă la acei oameni de peste 65 de ani vaccinați pe care Heil Fritz îi ține în case. Ambulanțele sunt goale și urlă doar pentru a panica populația, disturbă liniștea și induc oroarea în populație. Aduceți-vă aminte de procesul de la Nurenberg, naziștii au distrus un popor prin instituirea fricii“.

Sursa: newsweek.ro

Comentarii

comentarii