Acasă Economic Digital Card – un nou produs UPC, în premieră pe piaţa românească

Digital Card – un nou produs UPC, în premieră pe piaţa românească

481
DISTRIBUIȚI

UPC România îşi extinde portofoliul şi oferă clienţilor un nou produs, în premieră pe piaţa de televiziune din România – Digital Cardul. Acesta are la bază tehnologia CI+, oferă avantajele televiziunii digitale dar şi o experienţă diferită. Cu Digital Card, clienţii UPC pot recepţiona canalele TV digitale, inclusiv cele HD si postul 3D High TV. 

Tehnologia CI+, de care clienţii UPC se vor putea bucura în premieră pe piaţa locală, precum şi beneficiile Digital Card-ului vor fi promovate printr-o campanie naţională co-branded UPC – Samsung România. Cele două companii vor comunica împreună avantajele noii tehnologii – simplitate, flexibilitate şi inovaţie. Digital Card-ul este compatibil cu televizoarele care au integrată funcţionalitatea CI+. UPC recomandă televizoarele Samsung ca fiind certificate Digital Card. Produsul este disponibil în două variante de preţ, dar şi integrat în pachete de servicii UPC. Prima variantă de Digital Card are un preţ de 5 lei / lună (fără TVA), tarif ce include un canal HD, TVR HD. Varianta ce include 13 canale HD (dintre care unul 3D) este disponibilă la un preţ de 15 lei / lună (fără TVA). „Adaptăm în permanentă oferta noastră de servicii pentru a le oferi clienţilor posibilitatea de a alege soluţia care se potriveşte cel mai bine stilului lor de viaţă. Lansarea confirmă angajamentul nostru de a creşte opţiunile pe zona de televiziune digitală dar şi gradul de flexibilitate, folosind noi platforme, calitatea HD şi experienţa televiziunii 3D,” a declarat Severina Pascu, CEO UPC România. „Inovaţiile în domeniul tehnologiei sunt spectaculoase iar companiile de top generează mereu noi soluţii pentru îmbunătăţirea vieţii noastre de zi cu zi. Samsung Electronics este lider global în mediul digital şi tehnologii de convergentă digitală. Noua gamă de televizoare Samsung 2012 este certificată pentru Digital Card-ul UPC bazat pe tehnologia CI+.”, spune Michael Yu, business manager, Samsung România. 

UPC a anunţat şi lansarea unor noi pachete 3Play, care includ Digital Card. Datorită parteneriatului cu Samsung, clienţii care achiziţionează unul din pachetele nou lansate de UPC – Digital Plus, Suprem Plus HD 3D, Digital + sau Suprem + HD 3D, beneficiază de reduceri de până la 400 lei la toate televizoarele Samsung. Promoţia este valabilă între 6 aprilie şi 15 mai 2012, în magazinele selectate din reţelele Flanco, Media Galaxy, Altex, Domo, eMag şi Samsung Plaza. 
 

Comentarii

comentarii