Acasă Actualitate Digitalizarea și inteligența artificială în agribusiness educație și cercetare

Digitalizarea și inteligența artificială în agribusiness educație și cercetare

DISTRIBUIȚI

În premieră, vineri, 9 februarie, de la ora 10,00, la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara (USVT),  se va desfășura conferința cu tema Digitalizarea și Inteligența Artificială în educație, cercetare și mediu socio-economic din domeniul științelor vieții.

Stadiul actual, evoluție și impact asupra societății românești.

Evenimentul aduce la un loc specialiști din agribusiness și pune pe masa discuțiilor subiecte precum implicațiile digitalizării și utilizarea A.I. în agricultura de precizie.

Discuțiile vor avea loc în Aula Magna ”Iulian Drăcea” a USVT și vor fi deschise de prof. univ.dr. Cosmin Popescu, rectorul USVT, urmate de prezentările invitațiilor. La finalul conferinței va avea loc o prezentare de aparatură și soluții IT de ultimă generație, în incinta universității.

Între invitați și vorbitori se vor afla reprezentanții Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Serviciului de Telecomunicații Speciale și Clubului Fermierilor Români, precum și firmele Microsoft, Skyline Drones și alte companii de succes în domeniu.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii