Acasă Economic Din 30 martie, la Timişoara nu se vor mai putea recepţiona programele...

Din 30 martie, la Timişoara nu se vor mai putea recepţiona programele oferite în pachetul ExtraBasic analogic

DISTRIBUIȚI

UPC trece pe digital
Compania UPC România a anunţat că, începând din data de 30 martie, la Timişoara nu se vor mai putea recepţiona programele oferite în pachetul ExtraBasic analogic.

De acum înainte, canalele respective se vor vedea doar cu UPC Digital TV, televiziunea digitală prin cablu lansată de UPC. Clienţii UPC care doresc să achiziţioneze unul din pachetele serviciului UPC Digital TV trebuie să meargă la Centrul de Relaţii cu Clienţii şi să îşi schimbe receptorul actual cu unul digital.

Printre avantajele UPC Digital TV se numără: imagine şi sunet la o calitate superioară faţă de transmisia analogică; posibilitatea navigării cu uşurinţă printre canale cu ajutorul EPG – ghidul electronic al programelor, iar emisiunile sunt împărţite pe categorii (ştiri, sport, muzică, filme etc.) şi sunt însoţite de scurte descrieri.

Acest serviciu nu presupune antenă de satelit, calitatea transmisiei rămânând constantă, indiferent de starea vremii. Pachetul Basic analogic de cablu tv este în continuare disponibil şi este oferit gratuit doar clienţilor care achiziţionează UPC Digital TV, indiferent de numărul de televizoare existente în casă.
Lucian PAULESCU

Comentarii

comentarii