Acasă Actualitate Din Amsterdam, la Timișoara. Outdoor Office Day 2023, la Iulius Town Gardens

Din Amsterdam, la Timișoara. Outdoor Office Day 2023, la Iulius Town Gardens

DISTRIBUIȚI

Outdoor Office Day 2023, acțiune ce face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work, va avea loc la Iulius Town Timișoara, în data de 21 iunie 2023.

Evenimentul își dorește să aducă împreună oamenii și companiile care lucrează în Iulius Town și să lucreze câteva ore în Iulius Gardens, experimentând în acest fel beneficiile lucrului în aer liber: ședințe sau discuții în aer liber, lucrul dintr-un spațiu alternativ în grădină sau pe terasă, pauza de cafea înlocuită de o plimbare în natură, drumul spre birou poate fi parcurs pe jos sau cu mijloace de transport alternative, prin parc sau zone verzi.

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate, beneficii scoase în evidență la Outdoor Office Day și datorită existenței Iulius Gardens, în proximitatea spațiilor moderne de birouri din clădirile United Business Center.

În Iulius Garden va exista un spațiu amplu atât pentru happening-uri artistice, dezbateri cât și pentru oricine dorește să se așeze pentru a lucra afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are, sau nu, un loc de muncă în perimetrul Iulius Town.

Chiriașii clădirilor United Business Center care s-au înscris la acest eveniment vor avea spații proprii în care să își întâmpine angajații ce aleg să lucreze de afară câteva ore.

Outdoor Office Day  este un eveniment internațional anual, inițiat în anul 2019 de către Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului în aer liber.

Comentarii

comentarii