Acasă Actualitate Din cauza COVID19, ITM Timiș a limitat relațiile cu publicul, cu instituțiile...

Din cauza COVID19, ITM Timiș a limitat relațiile cu publicul, cu instituțiile și cu firmele. Recomandări

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş vine în sprijinul angajatorilor, angajaţilor precum şi a persoanelor fizice, ţinând cont de situaţia creată în legătură cu amenințările virusului COVID-19 şi necesitatea prevenirii transmiterii acestuia.

Conducerea I.T.M. Timiş vine în întâmpinarea persoanelor care au de rezolvat unele probleme la instituţie, pentru a se limita pe cât posibil deplasarea la sediul inspectoratului.

Astfel, I.T.M. Timiş pune la dispoziţia tuturor persoanelor mijloacele prin care se pot transmite documentele solicitate de I.T.M. Timiş sau unele solicitări.

prin e-mail :  
controlrm@itmtimis.ro (documentele ce privesc Serviciul Control  Relații de Muncă din cadrul ITM TIMIS)

controlssm@itmtimis.ro (documentele ce privesc Serviciul Control Securitate si Sanatate in Munca din cadrul ITM TIMIS)

 registratura@itmtimis.ro   (documentele ce privesc evidenţa muncii , ex. : cereri extrase Revisal, adeverinte de munca, carnete de munca, informari Revisal, solicitari parole, depunere registru de zilieri, etc.)

 itmtimis@itmtimis.ro         mail-ul instituţiei utilizat pentru corespondenţa cu Inspecţia Muncii, cu Instituţia Prefectului Judeţului Timiş , Consiliul Judeţean Timiş, cu toate instituţiile deconcentrate din municipiul Timişoara şi judeţul Timiş, comunicarea cu mass-media şi solicitări informaţii de interes public- conform Legii 544/2001.

Prin fax : 0256/203678

Prin poştă :  I.T.M. TIMIŞ, Splaiul Nicolae Titulescu, Nr.12, Localitatea Timişoara, jud. Timiş, cod poştal 300167

Prin telefon : Serviciul Control  Relatii de Munca – 0256/407985

 Serviciul Control Securitate si Sanatate in Munca 0256/407967

Serviciul Economic, I.T., Audit şi Achiziţii publice 0256/407969 Secretariatul instituţiei  0256/407959

”Firmele care trebuie să se prezinte la control, obligatoriu vor suna cu o zi înainte inspectorii de muncă care au emis înştiinţarea de control .

Persoanelor cărora le este necesară deplasarea la sediul I.T.M. Timiş, le recomandăm să poarte mască de protecţie şi să folosească soluţia pentru dezinfectarea mâinilor, aflată la intrarea în sediul nostru”, atenționează Pavel Kașai, inspectorul șef al ITM Timiș.

Comentarii

comentarii