Acasă Actualitate Din cauza multor cazuri de Covid-19, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara...

Din cauza multor cazuri de Covid-19, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara își suspendă activitatea cu publicul timp de 30 de zile

DISTRIBUIȚI

Conducerea Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara a decis ca insitituția sa-și suspende programul cu publicul pentru 30 de zile.

Potrivit unui anunt semnat de prim-procurorul Pelmus Ciprian Ionut, se suspenda inclusiv accesul avocatilor la unitatea de parchet locala.

“Avand in vedere situatia epidemiologica din municipiul Timisoara, existenta unor cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2 la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, precum si starea de alerta institutita la nivel national, pe perioada 10.05.2021 – 10.06.2021, se suspenda programul de relatii cu publicul, inclusiv cu avocatii, cu exceptia cererilor aprobate de consultare a dosarelor aflate la parchet”, se mentioneaza in anuntul emis, astazi, de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Cereri sau plangeri de competenta acestui parchet se pot trimite electronic, pe adresa de email pj_timisoara@mpublic.ro.

Comentarii

comentarii