Acasă Cultura ”Din Giroc de la câmpie” și ”Întoarcere la folk”, la Giroc

”Din Giroc de la câmpie” și ”Întoarcere la folk”, la Giroc

DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia ediție a Festivalului-Concurs Euroregional de folclor al preșcolarilor “Din Giroc de la câmpie”, inițiat de Liceul Teoretic „David Voniga” și Grădinița cu Program Prelungit Giroc are loc vineri.

De la ora 10:00 a avut loc PARADA Portului Popular în fața grădiniței până la Casa de Cultură din Giroc.

De la ora 18:00 începe prima ediție  PRIMA ED a festivalului “ÎNTOARCEREA LA FOLK” pe notele muzicale ale următorilor artiști:  Akusti-k, Sergiu Simionese & grupul GMT, Cristian Buică, Cătălin Stepa, Călin Bârcean, Magda Pușkaș & Rareș Suciu;

 Sâmbata la ora 17:00, sportivii giroceni pregătiți de Oana Staicu și Boris Babici, campionii de la 𝐍𝐞𝐰 𝐎𝐫𝐥𝐞𝐚𝐧𝐬 𝐏𝐞𝐥𝐢𝐜𝐚𝐧𝐬, faimoasa echipă de baschet a Liceului Teoretic „David Voniga” din Giroc, susține un meci foarte important în Finala 4 a competiției Jr. NBA League la Sala “Constantin Jude” din Timișoara!!

În parcul Căminului Cultural din Giroc, la ora 17:00, are loc Atelierul de Folk în colaborare cu Asociația Culturală Play, pune la dispoziția dumneavoastră activități recreative stimulatoare pentru dezvoltarea abilităților vocal-instrumentale adresate tinerilor, activități care vor avea loc săptămânal, de la această premieră, pe viitor.

“După ora 18:00, ne vor încânta acordurile și vocile artiștilor la cea de-a doua zi a Festivalului “ÎNTOARCEREA LA FOLK” alături de: AleeKim, Clara Barbu, Andreea Popa, Andrei Troacă, Bogdan Racz (Sonatic), Monica Mihaela Cojocaru, Adrian Ilie, Dan Vană, Mădălina Amon, Adrian Sărmăşan. Distracție plăcută și HAI PELICANII!”, este mesajul viceprimarului Dan Vârtosu.

Comentarii

comentarii